Волейболен клуб ЦСКА с нов спонсор

Волейболен клуб ЦСКА прибавя нов спонсор към компаниите, които подкрепят дейността му. Червеният отбор подписа петгодишен договор с букмейкъра efbet.

„Партньорството с efbet е много важно и открива широк хоризонт пред нас. С подкрепата, която имаме от Сънотех и Хиполенд, а сега и от efbet, ще имаме възможност да гоним по-високи цели и да се фокусираме върху развитието на клуба. еfbet от години подкрепя българския спорт и е един от основните спонсори конкретно и на волейбола. Компанията е генерален спонсор на БФВ и НВЛ”, заяви президентът на ВК ЦСКА Александър Попов.

Предложението за подкрепа на букмейкъра е предпочетено след разговори и с други компании. Предимството е в дългосрочното намерение на eдин от най-големите букмейкъри в България да спонсорира отбора, което осигурява по-добри възможности за планиране дейността на клуба за няколко години напред.

„Започваме сезона много по-спокойни и съм сигурен, че достойно ще отговорим на отговорностите, които носи екипът на ЦСКА. ”, коментира Александър Попов.

Scroll to Top