Кампания

"100 сърца за ЦСКА"

В края на 2012г. ВК ЦСКА стартира инициативата "100 сърца за ЦСКА" . Първоначалната идея на кампанията бе непосредственото спасяване на клуба от тежката финансова криза.

cska-campaign

В кампанията се включиха множество червени сърца, сред които и редица известни личности от различни сфери на обществения живот. Ето и някои от тях:

Иван Гарелов, Емил Данчев, Стойчо Младенов, Мария Илиева, Тити Папазов, Аспарух Никодимов, Академик Александър Попов, Арх. Ивайло Мишев, Георги Калчев, Димитър Бербатов, Пламен Константинов и мн. др. Видео с техните изказвания можете да видите тук

Събраната сума от инициативата бе 51 000 лв, благодарение на което ВК ЦСКА успя да оцелее и да приключи успешно спортния сезон.

След успеха, който постигна кампанията, Волейболен клуб ЦСКА направи нова крачка в стремежа си към по-добро бъдеще. Ръководството на червените започна работа с изграден екип от маркетингови и правни специалисти. Целта е клубът да успее по най-добрия начин да продължи кампанията „100 сърца за ЦСКА”, която постигна голям обществен успех.

С помощта на новосформирания екип ЦСКА разработи дългосрочна петгодишна стратегия за развитие. Основна цел на тази програма е намирането на генерален спонсор или собственик, както и постигане на високи спортни резултати в България и в Европа.

Ръководството на ЦСКА благодари на всички, които подкрепиха клуба не само финансово, но и със своите знания и умения в този труден момент.

Нашите кампании

100 сърца за ЦСКА

Волейболен клуб ЦСКА пое по нов, напълно нестандартен и иновативен за спортните клубове в България път. След стартирането на кампанията "100 сърца за ЦСКА", чиито замисъл беше спасяването на клуба от тежката финансова криза, отзвукът в спортната общественост и спортните медии беше голям. Това даде основание кампанията "100 сърца за ЦСКА" да бъде разширена и да обедини различни инициативи и продукти, създадени от ръководството на ВК ЦСКА.

100sarca

Карта "100 сърца за ЦСКА"

Подкрепи любимия отбор и получи невероятни промоции и отстъпки при нашите партньори.

Карта „100 сърца за ЦСКА“ вече е платежна

Кампания "100 сърца за ЦСКА"

Инициативата стартира през 2012г.

Scroll to Top