ЦСКА си заслужи мястото в Топ 4!

ЦСКА ще играе на полуфиналите в efbet Супер Волей. Нашите волейболисти се пребориха за мястото си в Топ 4 на първенството, след като елиминираха Монтана! „Армейците“ сложиха край на участието на съперника в шампионата, постигайки втора поредна победа с 3:1 гейма. Съставът на Сашо Попов обърна гостите след 18:25, 25:22, 25:21 и 25:16.

Волейболистите ни показаха характер, като ключов се оказа развоят на третия гейм. След като допуснаха изоставане в първата част, нашите изравниха с по-добра игра във втората. В третия гейм имаше няколко решителни ситуации, в които ЦСКА съумя да демонстрира воля и натисна спусъка. Печелейки частта, „червените“ пречупиха гостите и в четвъртия гейм нямаха никакъв проблем по пътя към успеха.

„Армейците“ доминираха на всеки елемент в хода на сблъсъка. Те записаха 8 аса срещу 4 за Монтана, като направиха и 11 блокади, при 7 за гостите. Много силен мач направи Страхиня Бързакович с неговите 32 точки (4 блокади, 3 аса), а Александър Симеонов добави 13 (2 аса, 2 блокади).

ЦСКА очаква на полуфинал победителя от двойката на Дея спорт и Черно море. Резултатът там е равен 1:1 победи, а изходът от сблъсъка ще стане ясен в четвъртък.

Scroll to Top