ЦСКА изпусна добра възможност да изравни финалната серия

Пропуснати възможности във втория и четвъртия гейм доведоха до втора загуба за нашите волейболисти във финалната серия на efbet Супер Волей. Пред многобройните зрители в зала „Христо Ботев“ ЦСКА отстъпи с 1:3 на Левски и вече изостава с 0:2 в битката за титлата.

Момчетата на Сашо Попов не започнаха добре двубоя днес. „Армейците“ тръгнаха мудно в сблъсъка и загубиха първия гейм с 20:25. Във втория нещата отново не стартираха добре, но постепенно ЦСКА започна да намира ритъм и макар да отстъпи с 28:30 показа признаци на пробуждане. То стана очевидно в третата част, в която „червените“ бяха видимо по-добрия тим и заслужено взеха своето при 25:19. Нашите продължиха да стоят добре и в четвъртия гейм. Всичко вървеше към тайбрек, но за съжаление бе допусната тежка серия от начален удар на Гърков, който обърна резултата от 18:16 за ЦСКА до 18:21. Опитите на нашите да се върнат отново не сполучиха и това доведе до поражението.

„Армейците“ обаче не се предават и винаги са го доказвали през годините. Сега е време тимът да се вдигне и да покаже истинското си лице. Мач №3 от серията е в петък от 19:00 часа в залата на вечния съперник.

Scroll to Top