Ивайло Стефанов е №1 на посрещане в Лигата

 

Играещият помощник треньор на ЦСКА Ивайло Стефанов за пореден път показва, че любовта към спорта няма граници. Макар вече на 48 години, той продължава да е еталон и личност, която трябва да бъде следвана от младите.

Този път причината за това се крие в отличното представяне на Ивайло на посрещане в Супер Волей. Дясната ръка на Сашо Попов има 64% позитивно посрещане от началото на сезона. Той е отиграл по най-добрия начин 16 от 25-те насочени топки към него. Стефанов изпреварва Симеон Добрев от Дунав с 63%, както и бившето либеро на „армейците” Мартин Божилов, който е с 62% за Монтана. Толкова има и друг кадър на ЦСКА – Милош Терзич.

В останалите индивидуални класации в Топ 5 за ЦСКА застават още Добромир Димитров, Реда Хайкал и Иван Латунов. Разпределителят на „червените” е първи при подавачите с 50.57% ефективност. Египетският диагонал е втори при реализаторите със средно по 6.19 точки на гейм, като заема пета позиция по отношение броя на асовете с 0.57 на част. Иван Латунов пък е втори на блок със средно по 1 успешно спряна атака на гейм.

Scroll to Top