Юлия Иванова: Момичетата играха много организирано

Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова поздрави волейболистките си за успешното начало на новия сезон. „Червените” победиха с 3:0 гейма Варна ДКС в петък.

„Доволни сме от победата. Момичетата играха много отборно, много организирано. Щастливи сме, че започнахме с чист успех. Предстоят ни обаче още много мачове, като първият от тях е с Марица в събота. Да, бихме с 3:0, но мачът беше труден. Първият и третият гейм бяха равностойни, водихме сериозна битка. Важното е, че в трудните моменти играхме активно и спечелихме”, констатира Иванова.

Относно предстоящия мач с шампиона Марица тя заяви: „Подготвяме се. Надявам се, че започнахме добре и ще завършим добре. След мача с Марица ще направим равносметка и тогава ще кажем дали имаме сила за нещо повече. Знаем другите отбори какви са, играли сме с почти всички контроли, само с Марица не сме срещали през подготовката. Гости сме, което утежнява нещата, но ако си добре подготвен, ще играеш добре”. Специалистът поздрави и мъжкия тим на ЦСКА за успеха с 3:1 над Левски.

Scroll to Top