Юлия Иванова: Много сме доволни от развоя на сезона до момента

Старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова сподели, че е доволна от представянето на отбора през изминалия редовен сезон. „Червените“ заеха второ място в крайното класиране, след като записаха 11 победи от 14 мача. Една от тях дойде в много емоционален мач срещу Марица след 3:2 гейма и показа, че отборът е готов да се бори за нещо повече. Освен това ЦСКА достигна и до финала за Купата на България.

„Много сме доволни от представянето на момичетата и развоя на сезона. Второ място и финал за Купата на България, с шанс да играем на финала и за първенството. Имаме нужния потенциал и мечтаем да се борим за титлата и да се опълчим максимално на Марица. Но преди това има да изиграем доста тежки битки в плейофите“, констатира Иванова.

ЦСКА започва на четвъртфиналите срещу Хектор Драгоман. Първият мач е в сряда в зала „Васил Симов“, като се играе до две победи. Елиминиране на този противник най-вероятно ще изправи „червените“ срещу Казанлък.

„Не искаме да прескачаме етапи, но вярвам, че ще елиминираме Хектор в два мача. В никакъв случай обаче не можем да си позволим да се отпуснем, защото това винаги води до проблеми. След това най-вероятно ще играем с Казанлък. Последният мач ни показа, че няма да ни бъде никак лесно на евентуален полуфинал. Това е отбор, който играе много силно у дома, взе ни гейм в София миналата седмица. За да стигнем до финала, ще трябва да покажем най-доброто“, категорична е Юлия Иванова.

Scroll to Top