ВЕЛИКИ АРМЕЙЦИ НА ФИНАЛ!

ЦСКА е на финал! ЦСКА е там, където му е мястото! ЦСКА е в битка за златните медали, каквато е традицията и какъвто е генетичният код на славния армейски клуб! Момчетата на Сашо Попов се завърнаха в сблъсъка за титлата и след 6 сезона пауза отново ще атакуват първото място в НВЛ. Направиха го по убедителен и впечатляващ начин, след като отстраниха шампиона в редовния сезон и носител на Купата на България – Дея спорт.

ЦСКА елиминира бургазлии след успех с 3:1 гейма в четвъртия двубой от серията. Така „червените“ ликуваха със същия резултат и в полуфиналния сблъсък, за да преследват 31-ата титла в историята на клуба.

Нашите волейболисти показаха впечатляваща игра и след като загубиха първия гейм, просто нямаха спиране. Сашо Попов усети какво трябва да промени след откриващата част, напипа верния ритъм, а под влиянието на много позитивни емоции ЦСКА трудно може да бъде спрян. Не случайно съперникът, изграден от състезатели, дълго години защитавали националния екип, не успя да премине 16 точки в оставащите три гейма!

Страхиня Бързакович бе най-резултатен с 23 точки и напълно заслужено бе отличен за MVP на серията.

Поздравления за волейболистите на ЦСКА. Поздравления за ръководството и всички, които са част от клуба. Поздравления и поклон на верните ни фенове! Но работата не е свършена. Финалът е само началото.

Scroll to Top