Тони Зетова: Удовлетворяващо е, че сме на финал

Бившата звезда на националния ни отбор и настоящ помощник на Юлия Иванова в ЦСКА – Антонина Зетова говори след успеха над Казанлък. „Червените“ волейболистки елиминираха съперника с 2:1 победи в серията, като обърнаха решителния мач за 3:1 гейма. Така тимът се класира за финал в женското ни първенство. ЦСКА ще приеме Марица в първия двубой в четвъртък.

„Щастливи сме от класирането ни за финал. Хареса ми много реакцията на момичета след тежката загуба при гостуването в Казанлък, излязоха с мотивация и се бориха. Страдаме от контузии на състезателки и не можем да проведем пълноценна подготовката. Но това не трябва да са оправдания. Момичета се събраха и за два дни реагираха по-най-добрия начин. Радостно е и доста удовлетворяващо, че сме на финал. Това не се е случвало от доста дълго време. Доволни сме от резултата и победата, от играта винаги има какво повече да се желае. На плейоф е важна победата, независимо как играеш. Предстоящите мачове с Марица са предизвикателство за всеки един отбор. Надявам се да стане интересен и оспорван финал. Това е, което всички искаме. Цяла година работим и желанието ни е да видим някаква игра и резултатите от положения труд в тези важни мачове“, каза пред BGvolleyball.com Зетова.

Диагоналът Ралина Дошкова допълни: „В плейофните двубои зарядът е много по-различен. Удържахме психически на напрежението, защото това беше мач на нерви. Това ни направи победители. Залогът – класиране на финал е достатъчна мотивация. Всички силно искахме победата, не се отказахме и се борихме до последния съдийски сигнал. Щастлива съм и удовлетворена от достигането до спора за титлата. Това е награда за целия труд, който положихме през сезона. Срещу Марица излизаме, забавляваме се на игрището и даваме 100% от себе си“.

Scroll to Top