Сребърни медали за ЦСКА

ЦСКА се поздрави със сребърните медали в efbet Супер Волей. Нашите волейболисти заеха второ място в крайното класиране на първенството, след като допуснаха поражение с 1:3 гейма в третия финален сблъсък с Левски. Момчетата на Сашо Попов допуснаха обрат в двубоя в залата на вечния съперник и след като спечелиха първата част, отстъпиха в следващите три, а така загубиха и серията с 0:3.

Въпреки поражението в този мач и във финалите, нашите волейболисти заслужават аплодисменти и подкрепа за това, което сториха през сезона. Напук на многото проблеми, които се струпаха върху клуба в хода на кампанията, фактът, че играхме извън „Васил Симов“ в полуфиналите и финалите, ЦСКА се бори до последно. И обори много скептици, които не вярваха, че тимът ни може да се бори за златните медали. Сигурни сме, че рано или късно армейският дух ще ни отведе там, където ни е мястото – на върха.

Аплодисменти и за вечния съперник Левски. В духа на феърплея трябва да кажем, че съставът на Николай Желязков заслужи първото си място.

Поздравления и за индивидуалните награди, които нашите волейболисти взеха. Делчо Раев попадна в Идеалния отбор на редовния сезон, а Мартин Божилов бе избран за най-добър либеро.

Scroll to Top