Спряха тайния търг за базите на ЦСКА

Спортните клубове на ЦСКА извоювахме важна победа в битката за спечелване на своите бази. След като вчера бе изпратено открито писмо, с което ние „армейците“ се възпротивихме на подготвения пореден удар и упражняване на власт спрямо нас, днес дойде и ответната реакция. Новият министър на спорта Радостин Василев заяви, че се спира временно тайния търг за базите ни на „Къро“ и „Четвърти километър“. Ето и позицията на МС:

„Министърът на спорта Радостин Василев проведе тричасова среща с представители на трите търговски дружества, чиито принципал е министерството, стопанисващи спортни имоти – „Национална спортна база“ ЕАД, „Сердика спортни имоти“ ЕАД, „Академика 2011“ ЕАД. По време на срещата бе взето решение за временно спиране на търга с тайно наддаване на обекти, собственост на „Сердика спортни имоти“ ЕАД до запознаването на министър Василев с пълната документация по процедурата.

Предстоят още разговори и срещи по темата между спортния министър и заинтересованите страни“, пише в официалната позиция на Министерството на спорта.

Това е важна победа във водената от ЦСКА борба срещу безпринципността в последните години. Но тя не може да бъде оставена като единствена. Клубовете на ЦСКА трябва да продължим в тази посока, докато справедливостта възтържествува в нейната цялостност.

Scroll to Top