Поклон пред големите сърца в ЦСКА

ЦСКА приключи с достойнство и високо вдигнати глави efbet Супер Волей. „Армейците“ заслужават адмирации за цялостното си представяне в една година, изпълнена с много емоции. Тя завърши с градус максимално до и дори над червеното, но с много позитиви за момчетата на Сашо Попов. „Червените“ отстъпиха в невероятна драма на Нефтохимик с 2:3 гейма в зала „Младост“, но спечелиха любовта на феновете си. Направиха го със себераздаване до последната точка и макар да има съжаление за пропуснатия финал, в крайна сметка трябва да надделеят плюсовете от изминалата кампания.

А именно – ЦСКА стоеше до последно в битката за първото място в редовния сезон. Отстрани Дея спорт, изграден да играе финал тази година. И бе на път да стори същото с първия в класирането Нефтохимик. Нашите останаха на две точки от успеха, след като поведоха с 2:0 гейма и докараха нещата до 24:24 в третия. Но за съжаление съвсем малко не достигна, за да се сложи точката на спора.

Аплодисментите на феновете ни, които бяха заели местата си в зала „Младост“ обаче говорят достатъчно. Над 200 наши привърженика в Бургас ни накараха да се чувстваме у дома. Всеки от играчите на Попов остави сърцето си на полето, в името на успеха. И макар това да не стигна, позитивите са много повече от негативите. ЦСКА показа, че не се предава и дори отписван от мнозина, се бие във всеки един момент.

Резултатът от този полуфинал ще бъде използван за надграждане през следващия сезон. Защото това е ЦСКА!

Scroll to Top