Моника Тодорова: Работим максимално, за да се подобряваме с всеки мач

Разпределителката на ЦСКА Моника Тодорова отличи колективът, като един от водещите елементи в отбора този сезон. „Червените“ започнаха с две победи и едно поражение първенството, като се намират на трето място, непосредствено зад Марица и Казанлък.

„Отборът ни е млад, изграден предимно от момичета от девическа възраст. Опитът на останалите, които сме малко по-големи, обаче допринася много за това те да се отпуснат и по-бързо да се усетят като част от състава. Всяка една от тях допълва онова, което ни липсва. Изгражда се много добър колектив, въпреки че сме доста млади като възраст и това е от огромно значение. Целта ни минимум е да повторим представянето си от миналия сезон. Работим максимално, даваме всичко от себе си, за да може най-малкото да играем отново финал, а защо не и нещо повече. Важно е да се подобряваме във всеки следващ мач“, коментира Тодорова.

Относно изминалите срещи, тя заяви: „Стартирахме добре с Варна ДКС, като домакинството също допринесе много за чистата ни победа. След това с Марица не ни позволиха да играем онова, което можем. Трябва да променим това в ответния мач, който ни предстои през втория полусезон в София, за да се надяваме на нещо повече. Колкото до мача с Хектор, там не сме имали нито капка подценяваме, въпреки че са по-слаби от нас. Влязохме добре в мача концентрирани и останахме такива до края“.

На 17-ти ноември ЦСКА гостува на Марица 2022, като срещата е от 16:00 часа. „Срещу втория състав на Марица няма да се отпускаме. Трябва да държим концентрация, независимо, че са по-слаби от нас. Искаме да покажем най-доброто и да дадем всичко от себе си. Играем в Пловдив и не може да си позволим отпускане“, каза още Тодорова.

Scroll to Top