Могъщ ЦСКА е на победа от финал!

ЦСКА показа мощ, характер, огромно желание, сърце и себераздаване, за да постигне втора поредна победа над Нефтохимик. „Армейците“ преодоляха колебливо начало, за да обърнат бургазлии за 3:1 гейма в зала „Младост“. Успех, който ги извежда до 2:0 в серията и дава шанс на тима на Сашо Попов да приключи всичко в София през уикенда. „Червените“ ще приемат съперника в събота в зала „Христо Ботев“ с възможност при нова победа да ликуват с крайния успех, а оттам да играят и за титлата в efbet Супер Волей.

ЦСКА не влезе добре в сблъсъка и с доста колебливи изяви загуби първата част днес след 12:25. Това обаче бе и последният случай, в който „армейците“ стояха зле на полето в Бургас. Те показаха коренно различно лице в остатъка от сблъсъка, като с много желание и увереност обърнаха нещата в своя полза за 25:23, 25:20 и 25:15.

Димитър Димитров заби 22 точки (2 аса, 2 блокади), Александър Симеонов добави 12 (2 блока), а Тодор Костов се отличи с 11 (6 блока). Статистика от двубоя може да видите тук:

https://bvf-web.dataproject.com/LiveScore_adv.aspx?ID=1781

Scroll to Top