Михаела Михайлова: Надяваме се да спрем серията на „Марица”

Либерото на ЦСКА Михаела Михайлова изрази надежда, че тя и съотборничките й могат да спрат успешната серия на пловдивския „Марица”. „Червените” гостуват на шампионките в събота, в двубой от втория кръг на първенството. 22-годишната талантлива волейболистка говори по този повод за клубния сайт на ЦСКА.

„Още е твърде рано да говорим за фаворити и това докъде сме стигнали ние, по отношение шансовете ни да се борим за титлата. Разбира се, тази седмица ще тренираме с мисли, изцяло насочени към отбора на „Марица” и се надяваме да покажем най-доброто от нас. Тази година те не са в най-добрия си състав и нищо не се знае. Смятам, че първенството ще бъде много равностойно и ще има интересни резултати. Надяваме се, че именно ние може да прекъснем тяхната серия от поредни победи в шампионата. Ще тренираме, ще дадем всичко от себе си и ще видим какъв ще е резултатът в събота. Имаме своите амбиции, все пак миналата година играхме финал за купата, надяваме се и тази година също да се борим за трофея, както и за по-добро представяне в първенството. Искаме да надграждаме”, каза Михайлова.

Относно старта на сезона и чистата победа над „Варна” ДКС, тя сподели: „Като за първи мач и двата отбора бяхме притеснени. Показахме, че сме колектив и във важните моменти отигравахме топките. Посрещането ни беше по-добро от тяхното, нападението също. Имахме и по-малко грешки. Надяваме се в бъдеще да играем още по-добре. На фона на представянето, победата е резонна”.

 

Scroll to Top