ЦСКА се готви да детронира Марица

ЦСКА ще излезе с мисълта да детронира Марица и да се класира за финала на турнира за Купата на България. Това заяви треньорът на „червените“ Юлия Иванова. Нейните волейболистки ще се изправят във вторник от 18:00 часа в Пловдив срещу действащия носител на трофея и шампион на България. Двубоят е от полуфиналите на надпреварата, като е своеобразно повторение на мача за златните медали от миналата година.

„Искаме да играем финал, а това означава да победим Марица в Пловдив. Няма да е лесно, но нашата нагласа е именно такава. Ще дадем всичко от себе си и с малко късмет вярвам, че можем да се справим. Момичетата са здрави, тренират добре и вярвам, че израстваме с всеки изминал ден“, каза Юлия Иванова.

Тя все пак изрази притеснение от липсата на солидна игрова практика пред нейните волейболистки. „Това ни липсва, най-вече, невъзможността да играем в последния месец. В предишния ни мач с Марица момичетата стояха добре. Да, загубихме с 0:3 гейма, но само в първия не се представихме на ниво. В останалите ни победиха с 2 точки разлика. Оптимист съм, че можем да се справим и да играем финал“, каза още треньорът на ЦСКА.

Scroll to Top