ЦСКА се бори до последно срещу Нефтохимик

ЦСКА се бори до последно, но в крайна сметка приключи участието си в НВЛ през този сезон. „Червените“ волейболисти дадоха всичко от себе си, ала това не стигна за победа над Нефтохимик във втория четвъртфинален плейоф между двата отбора. Тимът на Сашо Попов отстъпи с 1:3 (25:20, 20:25, 22:25, 23:25) гейма в зала „Васил Симов“ и така сложи край на своя сезон в Супер Волей.

ЦСКА изигра един от най-солидните си мачове, като опита да притисне до стената вицешампионите. „Армейците“ съумяха да сторят това в първия гейм, който спечелиха категорично с 25:20. Във втория обаче се пропукаха рано на посрещане и това позволи на съперника да изравни след идентичен резултат. Останалите две части преминаха при поделено надмощие. Нашите имаха своите шансове, както в третия, така и особено в четвъртия гейм, но неточности в самия край, както и класни отигравания на водещите имена при гостите, направиха така че Нефтохимик в крайна сметка да стигне до успеха.

Поздравяваме волейболистите на ЦСКА, които през цялата година се бориха с различни по вид трудности. „Червените“ изпитваха много проблеми по отношение на контузии и заболявания, но въпреки това стиснаха зъби и опитаха да доиграят първенството с високо вдигнати глави. Вярваме, че през следващия сезон ЦСКА ще бъде още по-силен и ще продължи възходящото си представяне по пътя към неминуемото завръщане на върха в българския волейбол.

Scroll to Top