ЦСКА със сребърните медали при дамите

ЦСКА спечели сребърните отличия във волейболното ни първенство при жените. „Червените“ отстъпиха с 0:3 гейма при визитата на Марица във втория финален плейоф от серията за титлата. Така тимът на Юлия Иванова не успя да се противопостави на пловдивчанки и загуби битката за трофея с 0:2 победи.

Волейболистките на ЦСКА отстъпиха в отделните геймове на 16, 19 и 12 точки. „Червените“ не успяха да повторят играта, която демонстрираха в първия мач в София, когато бяха много близо до възможността да спечелят срещата, но отстъпиха в страхотна битка с 1:3 гейма.

Въпреки загубата, поздравяваме волейболистките на ЦСКА, които показаха сериозно израстване през този сезон. „Червените“ се завърнаха в борбата за титлата в женското ни първенство, като разкриха голяма част от потенциала, с който разполагат. Тимът, изграден основно от девойки, старша възраст, показа, че всички трябва да се съобразяват с него. И рано или късно, ако продължава да се работи в правилната посока, както досега, то ЦСКА отново ще бъде на върха в женското ни първенство.

Scroll to Top