ЦСКА с остра реакция срещу таен търг за базите на клуба

Спортните клубове на ЦСКА се обявиха категорично против търга за базите, който тайно се организира. Ето и текстът, под който се подписа и волейболният ни отбор.

Армейци,

Тринадесет спортни клуба на ЦСКА категорично се възпротивиха срещу заповедта на „Сердика спортни имоти“ ЕАД да обяви таен търг за базите и спортните обекти, на които тренират децата и талантите на армейския клуб. Те са изпратили подписка до отговорните институции с молба процедурата да бъде прекратена, като настояват за среща с новото ръководство на министерството. Ето подписката:

До Административен съд – София

До Министъра на младежта и спорта

До парламентарната комисия за спорт

До Председателя на „Сердика спортни имоти“ ЕАД

ПОДПИСКА

От спортните клубове, които извършват спортни дейности в спортни обекти, находящи се в спортен комплекс „Къро“ и спортен комплекс „Червено знаме“.

Изразяваме нашето несъгласие с обявен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на спортни бази с решение No: 94/1.12.2021г от „Сердика спортни имоти“ ЕАД и апелираме за незабавно прекратяване на тръжната процедура и промяна в статута на горе упоменатите спортни бази – публична държавна собственост, които имат сключени договори със СУ „Генерал Владимир Стойчев“ и Министерство на младежта и спорта.

Настояваме за спешна среща с министъра на младежта и спорта!

Подписана от:

СК „ЦСКА-Джудо“, Клуб „Гимнастика“ ЦСКА, Клуб „Спортна акробатика“ ЦСКА, Спорт клуб „Щит“, ВК ЦСКА, СК Бокс ЦСКА , Клуб плувни спортове, ЦСКА СК по Джудо „ЦСКА София“, СК „Спортна академия ЦСКА“, СК „Спортна академия самбо ЦСКА“, Колоездачен клуб „Димитър Котев ЦСКА“, Колоездачен клуб „ЦСКА Завинаги“, БК ЦСКА София

Scroll to Top