ЦСКА ликува в Бургас

ЦСКА постигна трудна, но много сладка победа. Волейболистките на Юлия Иванова и Тони Зетова се поздравиха с успех с 3:0 гейма при визатата на Дея спорт. Очакванията за равностойно е тежка битка в Бургас се оправдаха, но нашите момичета взеха изпита с отличен.

„Червените“ отразиха 4 геймбола в първата част, която изтръгнаха драматично след 29:27. Във втория гейм ЦСКА доминираше в началото, като дръпна с 6 точки при 15:9. Домакините успяха да заличат част от пасива до 17:18, но нова силна серия на „армейките“ върна преднината им и те съумяха да поведат в мача след 25:20. Третият гейм се разви по идентичен начин. ЦСКА отвори голяма разлика от 8 точки за 17:9, но волейболистките на Дея опитаха всичко, като свиха разликата до само точка. Подобно на втората част, последва нов щурм на нашите момичета, които все пак не позволиха обрат и затвориха мача след 25:23.

Така ЦСКА записа седма победа от началото на сезона и събра 18 точки в актива си. В следващия кръг е вечното дерби с Левски. Мачът е на 11 февруари в зала „Васил Симов“.

Scroll to Top